Megnyitott a RockBlock Hangszer
Sok éves álmot valóra váltva 2008.11.03-án megnyitotta kapuit Csepel központjában a Szt. Imre téri buszvégállomásnál a Rockblock Hangszerüzlet.

Csepelen mindig is nagy volt a rockélet, de a zene helyi művelőinek eddig a belvárosba kellett járniuk új hangszerért, de akár egy csomag gitárhúrért vagy pár dobverőért is. Ehhez már nem kell utazni, hiszen nálunk mindezt egy helyen megkaphatod. Évek óta készültünk, terveztünk és próbáltunk tető alá hozni egy zenészbarát hangszerboltot, ahova beugorhatsz akár próbára jövet-menet is. Ha csak egy E-húr kell egy jól sikerült nyújtás után, azt is tudunk adni, de zenész-szakértő kollégáink segíteni tudnak az új hangszer kiválasztásában, beállításában is.

Üzletünket Csepel központjában, a Szt.Imre tér buszvégállomás felőli oldalán találod, a HÉV megállótól néhány perc sétára.

Jelenlegi termékeink a teljesség igénye nélkül: Invasion gitárok és erősítők, Invotone mikrofonok és kiegészítők, Julia akusztikus gitárok, D'Addario, Rotosound és Ernie Ball húrok, Big Stick dobverők, gitárkábelek.  Termékpalettánk bővítése folyamatban van, tárgyalásokat folytatunk több ismert hangszercéggel, így a pillanatnyilag erősen gitárcentrikus üzletben készül egy ütős szekció is :)

Megunt, régi hangszeredet, erősítődet is behozhatod hozzánk, bizományos értékesítés keretében segítünk új gazdát keresni neki.

Hangszerek és kiegészítőik mellett találhatsz nálunk matricázott pólókat több mintával - motoros, rocker és poénos pólóink egyaránt vannak -, valamint egyedi emblémázott kisebb-nagyobb ajándéktárgyakat is. Ezeket meg is rendelheted üzletünkben, hiszen akár általad hozott jó minőségű fényképpel tudunk készíttetni számodra pólót, táskát, pénztárcát, bögrét, öngyújtót, stb... Ha a zenekarodnak új egyenruha kell, keress minket bátran, rövid határidővel vállaljuk, hogy profi minőségben, 100% szín- és formatartó pamut pólóra bármilyen leadott képet rárakatunk. Mindezt beszálllítói kapcsolatainknak köszönhetően rendkívül kedvező áron, néhány napos átfutással.

Várunk szeretettel és pénztárcakímélő árakkal a 1211 Budapest, Kiss János altáb. utca 44-ben a Rockblock Hangszerboltban.

 

Rockblock Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Csepel Művek Gyártelep, Fémformaöntő utca - Tel.: 278-0720, 06209574400 Fax: 278-0721
rockblock@rockblock.hu
Rockblock Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Csepel Művek Gyártelep, Fémformaöntő utca - Nyitva: H-P: 10-18, Sz: 10-14, egyeztetés alapján - Tel.: 278-0720, 06209574400 Fax: 278-0721
rockblock@rockblock.hu